Új alkatrész, közvetlen telefonszámunk: +36 30/201-5222, +36 30/687-9342

Új alkatrész áraink már-már verhetetlenül a legjobbak a piacon. Ha nem hiszi, akkor kérjen ajánlatot még ma!

Új alkatrész Mercedes személy és kisteherautókhoz. Ha új alkatrészre van szüksége várjuk szeretettel szentendrei és ürömi üzletünkben. Rengeteg gyári új és utángyártott Mercedes alkatrészt tartunk raktáron. Amennyiben nincs készleten a keresett alkatrész, akkor akár 1-2 órán belül is be tudjuk szerezni Önnek. 18 éves múltunkból adódóan gyors és megbízható alkatrész beszállító cégekkel állunk kapcsolatban, akik nem csak Magyarországról, hanem akár külföldről is be tudják szerezni a speciális alkatrészeket is. Alkatrészeink után e-mailben és telefonon is érdeklődhet. A kiválasztott alkatrészt ha igényli elküldjük Önnek futárral. A 14.00 óráig megrendelt alkatrészt másnap már át is veheti. Futár cégünk az ország egész területére kiszállítja a megrendelt alkatrészeket. Természetesen az új alkatrészeinkre is érvényes a csere és a beépítési garanciát.

Ha nem tudja biztosan, hogy milyen vagy melyik alkatrészre van szüksége, illetve, hogy az Ön gépkocsijához melyik alkatrész kompatibilis kollégáink gyári Mercedes alkatrész adatbázis segítségével bármilyen Mercedes gépkocsi alkatrészét képesek beazonosítani így segítenek Önnek a megfelelő alkatrész beszerzésében. A pontos alkatrész beazonosításához motor és alvázszámra van csak szükségünk. Amennyiben a hibás alkatrészhez hozzáfér és azon található bármilyen cikkszám, akkor biztosan meg tudjuk találni a csereszabatos új alkatrészt helyette. Raktárunk polcain rengeteg gyári és utángyártott új alkatrész is megtalálható.

Ha igényli a megvásárolt alkatrészt akár az Ön érkezése után azonnal be tudjuk szerelni gyorsszervizünkben. Amennyiben szeretné igénybevenni gyorsszervizünket vagy azonnali alkatrész beépítésünket, úgy időpontot kell foglalnia.

Rengeteg gyors és megbízható Mercedes alkatrész beszállító partnerrel dolgozunk együtt. A kialakult régi és jó együttműködésnek köszönhetően 1-2 órán belül be tudjuk szerezni a legmegfelelőbb Mercedes gyári és utángyártott új alkatrészt is.

Scroll to Top