Bontott, használt alkatrészt vásárolni a legtöbb esetben rizikós dolog. Az alkatrészt nem lehet kipróbálni a vásárláskor, ezért el kell hinni amit az eladó mond. Ha az alkatrész hibás vagy nem működik, akkor jön jól igazán az alkatrész garancia. A másik probléma ami a bontott alkatrészekkel a leggyakrabban előfordul, a nem megfelelő alkatrész vásárlásából adódik. Megannyi Mercedes típus, évjárat és felszereltség. Az alkatészek látszólag egyforma autóknál is eltérhetnek. A megfelelő alkatrész kiválasztása egy laikus számára szinte lehetetlen. A megvásárolt Mercedes alkatrészt ritkán veszi vissza a kereskedő, főleg ha azzal semmi baj sincsen. Nálunk  ilyen nem fordulhat elő.

Alkatrész garancia, bontott és új alkatrészekre egyaránt!

Miért rizikózna máshol, ha nálunk garanciával vásárolhat bontott alkatrészt?

Mi minden bontott, használt alkatrészünket az eladás elött megvizsgálunk és lehetőleg ki is próbálunk. Néhány alkatrészt, amennyiben szükséges fel is újítunk eladás előtt. Ezért tudunk garanciát vállalni az általunk forgalmazott alkatrészekre.

Az alkatrész garancia vonatkozik a szakszerű beépítéskor tapasztalt esetleges hibás működésre, és a nem megfelelően kiválasztott alkatrész cseréjére is. A beépítési garancia természetesen abban az esetben is érvényes, ha nem a Mi szervizünben történik a szakszerű alkatrész beépítés. Felújított alkatrészeinkre pedig további működési garanciát is vállalunk. Ez a garancia az alkatrész típusától függően általában 1-12 hónap.

Nálunk alkatrészek széles skáláját találhatja meg. Mercedes gépjárműve számára gyári, utángyártott, új vagy éppen használt alkatrészeket is talál. Szakértő kollégáink a hiba leírása és az autó pontos adatai alapján segítenek a pontos alkatrész kiválasztásában. Amennyiben igényli az alkatrészt a helyszínen szervizünk be is építi.

Minden alkatrészünkre 100% pénz visszafizetési és csere garanciát vállalunk! Amennyiben az Ön által az üzletben megvásárolt vagy csomagküldéssel megrendelt Mercedes autóalkatrész, a szakszerű beépítés ellenére hibásan működik, mi kicseréljük azt! A postaköltséget pedig természetesen mi álljuk!

Scroll to Top