Alkatrész házhoz szállítás, közvetlen telefonszámunk: +36 30/201-5222, +36 30/687-9342

Alkatrész házhozszállítás, akár 24 órán belüli kézbesítéssel!

Ma már sokkal kényelmesebben juthat hozzá a szükséges Mercedes új vagy bontott alkatrészekhez, ráadásul garanciával! Már nem kell feltétlenül eljönnie hozzánk, elég ha megrendeli azt e-mailen, telefonon, itt a weboldalunkon vagy akár a Facebook oldalunkon. Hívja kollégánkat, vagy böngésszen webshopunkban és válassza ki az alkatrészt amire szüksége van. Az Ön által kiválasztott Mercedes bontott vagy új alkatrészt szerződött profi futárszolgálatunknak köszönhetően házhoz szállítjuk az ország egész területén. A 14.00 óráig megrendelt alkatrészeket akár már másnap kiszállítjuk Önnek. A házhozszállítás keretében megrendelt alkatrészek esetében kiemelten figyelünk a megfelelő csomagolásra. A megrendelést követően a futárcég felveszi Önnel a kapcsolatot, és közösen időpontot egyeztetnek, hogy az alkatrész biztosan akkor érkezzen meg Önhöz amikor otthon van. A megrendelt termékeket elég a kiszállításkor utánvétellel kifizetnie a futárnak.

Sosem volt még ennyire kényelmes és biztonságos alkatrészt vásárolni!

Alkatrész házhoz szállításunkat elsősorban a vidékieknek és autó szerelő partnereinknek javasoljuk. Házhozszállításunk keretében is természetesen garanciát vállalunk az alkatrészeinkre. A kiszállított alkatrészekre is érvényes a csere és a beépítési garanciánk. Ha a megrendelt termék valamiért nem működne megfelelően ingyen kicseréljük önnek és a visszfuvart is természetesen mi álljuk. Amennyiben az alkatrész nem kompatibilis az autóval természetesen kicseréljük azt.

A házhoszállítás díjai a súlytól és a mérettől is függnek, ezért konkrét alkatrész esetében lehet csak konkrét árat mondani. Az alábbi táblázat tájékoztató jellegű, a pontos árakról, méretekről és a kiszállítás további részleteiről érdeklődjön elérhetőségek egyikén!

Tájékoztató alkatrész házhozszállítási árlista:

 

Scroll to Top