Ürömi telephelyünkön folyamatosan bontunk Mercedes személy és kisteherautókat. Bontásra szánt autóinkat leginkább az Európai Unió területéről szerezzük be, de hazai forgalomból is vásárolunk sérült autókat bontásra. Észak és Nyugat Európában az autók jobb állapotúak, az út viszonyok is jobbak és a gépjármű tulajdonosok is többet és gyakrabban költenek az autóikra ezért azok jellemzően sokkal megkíméltebbek mint keleti társaik. A nyugat európai import sérült Mercedes gépjárművekből kiszerelt alkatrészek átlagos élettartama magasabb mivel kevésbé vannak elhasználódva és jobban karban voltak tartva.

Amennyiben bontott alkatrészt keres forduljon hozzánk bizalommal, akkor is ha speciális alkatrészt keres mert segítünk az alkatrész beszerzésében, akár országon belülről, akár külföldről is.

Sérült, totálkáros autóját adja el bontásra nekünk!

Sérült, totál káros autóját nem akarja vagy már nem éri meg megcsináltatni? Hívja kollégáinkat! Amennyiben igényli bontásra értékesített autóját akár el is szállítjuk Öntől!

Az alábbiakban jelenleg bontásra váró gépjárműveinket látja. Amennyiben bármelyik autóból alkatrészre van szüksége jelezze felénk és foglalja le, így a bontást követően biztosan az Öné lesz! Bontásra váró autóink napi rendszerességgel érkeznek, ezért az alábbi autókon kívül további autók is várnak bontásra. Konkrét igénye esetén érdeklődjön kollégáinknál.

Scroll to Top