Mercedes bontónkat 1998-ben indítottuk. Kicsiben kezdtük, 3-4 autóval. Akkoriban is nagy kereslet volt a jó minőségű bonott Mercedes alkatrészek iránt. A keresletnek köszönhetően folyamatosan növekedtünk. 3-4 autóból 6-8 lett, majd 10-15 és így tovább. Mercedes bontónkban több 10.000 alkatrész van raktáron a legkisebb patenttól a komplett motorig, váltóig, vagy akár teljes karosszériáig. A legtöbb alkatrészünk a Mercedes kultikus autóihoz a W123, W124, 190 típusokhoz kötődik. De természetesen napjainkig szinte az összes típushoz rendelkezünk alkatrészekkel. A személygépkocsik alkatrészein kívül, kisteherautókhoz is széles az alkatrész kínálatunk.

Alkatrészeink jelentős részét külföldről szerezzük be, így folyamatos jó minőségű használt alkatrészekkel tudjuk napra készen tartani Mercedes használt alkatrész állományunkat. Ügyfeleink általános igényein túl, egyedi megrendelésre is beszerzünk Mercedes alkatrészt, gyakorlatilag a világ bármely részéről. Ha speciális Mercedes alkatrészre van igénye, ne késlekedjen, vegye fel velünk a kapcsolatot. Külföldről nem csak alkatrészeket hanem sok esetben teljes autókat is importálunk, melyeket saját szerelőcsarnokunkban bontunk szét. Osztályozás, és szükség esetén felújítást követően kerülnek csak boltjaink polcaira a bontott alkatrészek.

Természetesen a hazai piacról is vásárolunk sérült, üzemképtelen, totálkáros vagy éppen roncs autókat bontás céljából. 

+36 30 984 1471

Általában a biztosító által kínált összegnél jobb árat is ajánlunk egy-egy általunk használható autóért. Mivel hivatalos bontási engedélyünk van ezért a megvásárolt autókhoz minden esetben bontási átvételi igazolást adunk, amely birtokában a tulajdonos, véglegesen kivonhatja autóját a forgalomból. Bontási tevékenységünket a környezet maximális megóvása mellet végezzük. Igyekszünk, a bontás során lehetőleg minden alkatrészt felhasználni, az autó minden darabját szelektíven gyűjteni és törekedni a 100%-hoz közeli újrahasznosításra.

Rengeteg magánszemély keresi fel Mercedes bontónkat, akik otthon saját kezűleg javítják szeretett autójukat, illetve sokan a nálunk vásárolt alkatrészt szervizünk segítségével építtetik be. Magánszemélyeken kívül rengeteg független autószerelő partnerünk van  az ország egész területéről. Sok céges partnerünk is van, akik saját flottát üzemeltetnek és vagy a teljes szerviz szolgáltatást mi végezzük vagy legalább az alkatrészeket mi szállítjuk nekik. Az utóbbi időben jelentősen megnőtt a külföldi ügyfelek, partnerek száma is. Közép-kelet Európában is egyre ismertebbek vagyunk. Többek között ez is indokolta, hogy elhagyjuk az ürömi Mercibontó nevet és Ürömi Merci Kft. néven folytatjuk tovább tevékenységünket.

Üzemképtelen, sérült, totálkáros autóját
ADJA EL NEKÜNK!

http://mercibonto.eu

A legtöbb esetben mi a biztosítónál többet ajánlunk érte.

Scroll to Top