Teljes körű kárrendezés, javítás (karosszéria munka és fényezés). A baleset helyszínéről az autót ingyen beszállítjuk.
A javítás idejére a javítási összegtől függően ingyenes csereautót biztosítunk.
 

Cégünk Merci típusú személyautó és kisteherautó alkatrész értékesítéssel, gépjármű szervizeléssel foglalkozik. Az eredeti gyári új, után gyártott új, valamint bontott alkatrészeket raktárunk biztosítja ügyfeleink számára, amit igény szerint helyben be is szerelünk, garanciával.

Karambolos autóját Budapest területéről, ingyen elszállítjuk, ha a várható javítás költségének a munkadíja meghaladja a nettó 100.000 Ft-ot. Autójának, a sérülésnek és biztosításának függvényében, egyedi elbírálás alapján ingyen megjavítjuk és 500.000 forint javítási érték felett az önrészt is mi fizetjük. Sőt ha munkájához az autó elengedhetetlenül szükséges, akkor akár ingyen adunk csereautót a javítás teljes idejére.

Biztosítási és kárrendezési ügyeleti telefonszámunk:
+36 30/ 246-6600

A hét minden napján, éjjel-nappal hívható!. Érdemes elmentenie a számot a telefonjába, mert karambol esetén jól jöhet!

Mielőtt kitöltené az Online kárbejelentő űrlapunkat, kérem töltse le a Meghatalmazási nyomtatványunkat, majd aláírva szkennelje be és a kitöltés során mellékelje.

Meghatalmazási nyomtatvány: letöltés

Ha a karambolban Ön volt a vétlen fél, akkor nincs más teendője mint meghatalmaz bennünket, hogy Ön helyett eljárhassunk a biztosítónál. Ha a karambol az Ön hibájából történt, akkor érvényes Casco biztosítással kell rendelkeznie. A többit mi megoldjuk. Önnek nem kell sehova mennie, semmit intéznie, csak megvárnia amíg elkészülünk a javítással. További részletekről és feltételekről érdeklődjön kollégáinknál.

Márkafüggetlen, teljes körű kárrendezés, biztosítás ügyintézés nem csak Mercedes személy és kisteherautók számára.

Ha az autó egy karambolban megsérül, az első sokk után halmozottan jönnek a további nehézségek. A karambolt követően nem lehet még tudni pontosan, hogy mennyire sérült meg az autó. Hogyan szállítsuk el az azt, és hova vigyük? Ha az autót sikerült elszállítani, akkor hívni kell a biztosítót 1x, 2x többször. Majd jön a kárszemle, a szerelő, a pótszemle, az alkatrész beszerzése, majd menni kell a fényezőhöz stb. Egy karambol sokaknak igazi rémálom.Milyen jó lenne ilyenkor felhívni valakit aki segítene, elvinné az autót, és megjavítva lefényezve úgy hozná vissza, amilyen a sérülés előtt volt.

Teljes körű biztosítási kárügyintézés, kárrendezés minden típusú Mercedes és nem Mercedes személy és kisteherautóra!  Karambolos gépjárművek javítása esetén biztosítási ügyintézés, helyi kárfelvétel! Ha összetört az autó és akár kötelezőre, akár Casco -ra szeretné megjavíttatni forduljon hozzánk bizalommal. Mi akár a karambol helyszínéről elvontatjuk az autót, egyeztetünk a biztosítóval, elintézzük a kárfelvételt és természetesen megjavítjuk, lefényezzük az autót.  Önnek az égvilágon semmivel nem kell foglalkozni, csak várni türelmesen amíg elkészül az autó. A javítás idejére pedig ha igényli csereautót is tudunk biztosítani!  500.000 forint feletti javítási összegnél, a Casco ill. a felelősségi károknál, az önrész és az avulás TELJES ÖSSZEGÉT ÁTVÁLLALJUK!

Magyarországon működő összes biztosító szerződött partnerei vagyunk!

Kárbejelentők:

Scroll to Top