Ha Mercedes bontott alkatrészt keres személyautójához vagy kisteherautójához, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Mercedes használt alkatrészek az utóbbi 25 év szinte összes típusához.Ürömi Merci bontónk több mint 20 éve foglalkozik használt, bontott alkatrész kis és nagykereskedelmével és sérült gépjárművek bontásával. Folyamatosan vásárolunk gépjárműveket bontásra a hazai piacról és importálunk külföldről a megfelelő minőségű és mennyiségű folyamatos alkatrész ellátás érdekében. Az alkatrészeket tapasztalt szakembereink nagy gondossággal bontják, minősítik és az értékesítés előtt lehetőség szerint tesztelik is azt.

Használt alkatrész, közvetlen telefonszámunk:
+36 30/332-5888, +36 30/941-4694

Használt alkatrészeinkre beépítési garanciát vállalunk. Amennyiben az alkatrész nem működne megfelelően kicseréljük.

Kérje kollégáink segítségét a megfelelő alkatrész beazonosításában. Mercedes gyári alkatrész adatbázisok segítik a munkánkat melyben az összes Mercedes gépjármű minden alkatrésze részletes információkkal megtalálható, így nagy pontossággal beazonosítható az autó adatai alapján a szükséges alkatrész. Bontott alkatrészeinkre csere garanciát is vállalunk. Ha az alkatrész nem lenne kompatibilis az autójával kicseréljük!

Általánosságban az alábbi típusokhoz folyamatosan rendelkezünk bontott alkatrészekkel nagy választékban:
– Mercedes A osztály, Mercedes B osztály, Mercedes C osztály, Mercedes CL, Mercedes CLK, Mercedes E osztály, Mercedes ML, Mercedes S osztály, Mercedes SL, Mercedes SLK, Mercedes W123, Mercedes W124, Mercedes W126, Mercedes Sprinter, Mercedes Vito

Bontott alkatrészeinket futárszolgálatunk segítségével az ország egész területén kiszállítjuk. Ha 14.00 óráig megrendeli az alkatrészt másnap ki is szállítjuk. Az alkatrészt fizetheti utánvétellel a futárnak is készpénzben.

Scroll to Top