SZERVIZ GARANCIA

SZERVIZ GARANCIA

merciszerviz-szerviz-garanciaVállaljuk Mercedes és más márkájú gépjárművek folyamatos szervizelését, a garancia időn túl. Amennyiben az Ön gépkocsiján lejárt a garancia, akkor már nem kell feltétlen, illetve nem minden esetben kötelező azt a hivatalos márkaszervizbe vinnie. Más független szerelővel is megjavíttathatja gépkocsiját az EU-s rendelkezések értelmében. Természetesen minden szerviz felelősséggel tartozik az általa beépített alkatrészek és az elvégzett munkák után. Minden szerviz, aki kárt okoz autójában gondatlan munkavégzés vagy hibás alkatrészek felhasználása miatt, az felelős is az okozott kárért.

Minden általunk beépített alkatrészre és az elvégzett munkára is TELJES KÖRŰ GARANCIÁT VÁLLALUNK!

Hozza hozzánk gépkocsiját, ha szeretné, ha hozzáértők kezébe kerülne. Évről évre egyre többen fedezik fel mind ürömi, mind szentendrei szervizünket és járnak hozzánk vissza minden szerviz problémájukkal mert tudják, hogy nálunk rövid határidővel, költséghatékonyan és garanciával javítjuk meg gépkocsijukat. Vegye igénybe Ön is szerviz garanciánkat és legyen nyugodt, hogy ha Mi azt mondtuk, hogy megcsináltuk akkor az tényleg úgy van. Ha pedig mégsem lenne elégedett, hozza vissza autóját garanciában! A szerviz garancia nem kerül plusz pénzébe, bárki számára igénybe vehető, felár nélkül!

Szerviz garancia vonatkozik minden nálunk vásárolt új és bontott alkatrészre illetve a beépítéssel kapcsolatos munkára is. Ügyfél által hozott alkatrészre érthető okokból sajnos nem tudunk garanciát vállalni, de a munkánkra még ilyen esetben is teljes körű garanciát vállalunk.

Project Details

  • Category:
  • Date post: 2017-08-18

Related Projects


minoseg-biztositasa-garancia
View project

Minőség biztosítása – garancia

tanacs-es-elmeny
View project

Tanács és élmény

rutin-a-javitasban
View project

Rutin a javításban

merciszerviz-tudta-on
View project

Tudta Ön?

Scroll to Top
Menü Mercedes szerviz Menü